Praktische informatie & Starttijden 2024

Moi sportievelingen,

Nog een kleine week en dan is het zover, de tweede Survivalrun van Norg. Ook dit jaar gaat het parcours weer door pittoreske straatjes, idyllische bospaadjes en natuurlijk laten we de Norgerduinen ook niet onberispt. Het is ons weer gelukt een parcours te bouwen met uitdagende hindernissen met alle elementen….

Wij als organisatie en natuurlijk onze gewaardeerde vrijwilligers staan te popelen om jullie weer gastvrij te mogen ontvangen. Om alles in goede banen te leiden willen wij jullie graag nog een aantal praktische informatie en tips meegeven;

Aanmelden

In de Brinkhof/sporthal naast het start/finish-terrein op Brinkhofweide kun je je aanmelden en je tas inleveren. Ook krijg je hier je Tshirt en je bandje uitgereikt. Het adres: Brink 1, 9332 AA Norg. Op ons terrein wordt de route wel duidelijk waar je wat kunt vinden.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid. We vragen iedereen de instructies te volgen van de verkeersleiding. De parkeerroute wordt duidelijk aangegeven. Kan niet missen!

Starttijden en nummers

In de sporthal vind je de deelnemerslijsten, een overzicht van de startnummers en meer informatie. Hou deze paraat om de doorstroom soepel te laten verlopen.

Zoals bij alle runs is het niet toegestaan om onderling te ruilen of startbewijzen over te dragen. Veiligheid staat voor iedereen voorop en willen dit voor iedereen kunnen waarborgen.

Starttijden kun je vinden op onze pagina van Survivalrun Norg en via de SBN.

https://www.survivalrunnorg.nl/starttijden/

Voor de jongere jeugd

Een aantal hindernissen vragen om extra aandacht en veiligheid. Is dit voor jouw leeftijdscategorie van toepassing, volg dan duidelijk de instructies van de vrijwilligers.

Dit gaat om de jeugd tot 12 jaar, zij zullen ook een geel bandje vinden die is ingerold bij de shirt. Gelieve deze om te doen aan de andere arm dan het rode bandje. Let op, ook als je bijna 12 jaar bent, ben je helaas nog geen 12 jaar. Wij zullen dit bij de start en finish nogmaals controleren.

Over de Finish

Top! Je hebt de strijd der elementen overwonnen. Supergaaf en hopelijk heb je genoten. Achter de sporthal staat een warme hottub voor je klaar en iets lekkers. Er is voldoende gelegenheid om te douchen. Na afloop verwelkomen wij je graag op de Brinkhofweide voor een hapje en drankje om na te genieten.

Wij kijken uit naar je komst en natuurlijk op een zonnige en sportieve dag. Mis je informatie of heb je nog een vraag, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via info@survivalrunnorg.nl of neem een kijkje op www.survivalrunnorg.nl

Duurzaam Norg

Tijdens de opbouw van onze run houden wij al rekening met onze “groene” run. Zo omarmen wij de natuur, dekken de bomen af met een kleed voordat we de spanbanden vastzetten. We ruimen alle afval meteen op en nemen het liefst afval wat we tegenkomen meteen mee. Ook tijdens de run zorgen we voor voldoende afvalbakken over het terrein en wij verzoeken jullie, indien mogelijk, zoveel mogelijk te carpoolen of met de fiets te komen.

Fotografen

Zoals bij elke run zijn er ook bij onze run diverse fotografen aanwezig. Mocht er bezwaar zijn tegen het plaatsen van foto’s op één van onze social media kanalen geef dan via secretaris@survivalrunnorg.nl je startnummer en naam door. Dan gaan wij ons best doen om de foto’s te filteren.

Graag tot zondag de 21e