Kan ik mee doen?

Iedereen vanaf 8 jaar die lichamelijk fit is, kan in principe meedoen aan de run. Wel is het raadzaam om niet ongetraind aan de start te verschijnen.

Welke kleding kan ik het beste aantrekken?

Tijdens de run klauter je over de hindernissen en schuif je langs touwen. Om schaafwonden te voorkomen, adviseren wij je om lange of half lange hardloopbroek(tight) te dragen. Er kan het beste op trail oopschoenen gelopen worden, op normale hardloopschoenen kan het ook prima. Tevens raden we ook aan droge kleding mee te nemen voor na de wedstrijd.

Ontvang ik bij de inschrijving automatisch een Survivalrun Norg shirt?

Ja, je ontvangt op de dag van de run je eigen Survivalrun Norg shirt, volg de informatieborden naar de inschrijvingsbalie.

Is het verplicht het Survivalrun Norg shirt te dragen?

Ja, de kleur van de shirt bepaalt de te lopen afstand (5 of 8 km) en de leeftijdscategorie. Aan de hand van deze kleur wordt bepaalt welke hindernis genomen moet worden.
De Survivalbond heeft namelijk leeftijdsgebonden spelregels waar iedereen zich aan moet houden.
Bijvoorbeeld bij de balkswingover gaan deelnemers onder de 15 jaar over een balk op 2,5 meter hoogte. Alle overige gaan over de hoge balk.

Waar kan ik mij omkleden?

De kleedruimten bevinden zich in de Brinkhof, Brink 1 te Norg. Hier is ook de garderobe en het inschrijfbureau. Volg de informatie borden.

Kan ik waardevolle spullen meenemen tijdens de run?

Neem tijdens de run geen waardevolle spullen (mobiele telefoon, portemonee e.d.) mee. Het parcours gaat door modder en water, bovendien beweeg je veel. Kans op beschadiging of verlies van deze spullen is dan ook aanwezig en we willen het graag gezellig voor iedereen houden.

Waar kan ik mijn jas en tas laten?

In de Brinkhof is een garderobe waar je al je spulletjes achter kan laten. Let op: dit gaat op eigen risico er is geen bewaking.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Zorg dat je minimaal 45 min. voor je starttijd aanwezig bent en meld je met je startnummer die je via de startlijst hebt gekregem  bij de aanmeldingstafel van het startbureau. ALLEEN met je startnummer kunnen we je aanmelding verwerken. Zorg dat je deze bij je hebt!!!!
Er wordt omgeroepen wanneer de deelnemers met een bepaalde starttijd naar het startvak mogen. Je dient 10 minuten voor de start bij het startvak aanwezig te zijn. Wees op tijd. Later of eerder starten is namelijk niet mogelijk.

Waar bevindt zich het startvak?

Het startvak is op de Brinkhofweide, die ga je echt wel vinden.

Zijn er opstoppingen op het parcours te verwachten?

We starten in kleine groepen en proberen door de volgorde in de hindernissen de deelnemers zoveel mogelijk over het parcours te verspreiden.
Het parcour is zodanig opgebouwd om opstoppingen en vertragingen te voorkomen.
Opstoppingen zijn echter niet  altijd volledig te voorkomen door willeleurige externe omstandigheden.

Ik wil/kan de run niet afmaken. Hoe stap ik uit?

Kies je ervoor om de run niet af te maken meld je dan bij de dichtstbijzijnde hindernis af met vermelding van je startnummer en lever je bandje bij de jury van de betreffende hindernis in.
Je mag een hindernis echter zo vaak als mogelijk proberen te nemen, let wel op dat je dan  andere deelnemers zo min mogelijk hinderd.

Zijn er douches aanwezig?

In de Brinkhof zijn warme douches aanwezig. Laat de kleedruimte en douches netjes achter!

Ik ben tijdens de survivalrun iets verloren. Wat moet ik nu doen?

Ben je tijdens de Survivalrun iets verloren. Neem dan contact met ons op via :  info@survivalrunnorg.nl