Kom bij het Survivalrun Norg vrijwilligers team!

Als lid van dit gezellige team help je mee om het evenement op de dag zelf goed te laten verlopen. Helpen bij de survivalrun is leuk! Je bezorgt de deelnemers een fantastische dag. Je ziet mensen grenzen verleggen, plezier hebben en samenwerken met maar een doel; de run volbrengen. Maar bovenal is het een supergezellige dag.

Elke vrijwilliger heeft zijn eigen taak: uitleg geven aan de deelnemers hoe ze de hindernissen moeten nemen, beoordelen of deelnemers de hindernissen correct gedaan hebben en net die ene aanmoediging geven zodat zij hun bandje kunnen behouden Daarnaast zijn er allerlei taken zoals de tasseninname, shirtuitgifte en andere nodige werkzaamheden.

Vooraf krijgt elke vrijwilliger uitleg over de taak die hij of zij op de dag van de run mag uitvoeren. Een week voor de run zal er een informatieavond voor vrijwilligers plaatsvinden. Op deze avond krijg je alle informatie en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Op de dag zelf worden vrijwilligers uiteraard voorzien van eten en drinken.

Survivalrun Norg heeft geen winstoogmerk en daarom kan de Survival Run Norg alleen gehouden worden dankzij de inzet van vrijwilligers.

Dus wil je een top dag hebben en medeverantwoordelijk zijn voor de mooiste survivalrun van Drenthe? MELD JE DAN AAN!

Aanmelden kan door het formulier hiernaast in te vullen.

Vrijwilligersavond

De vrijwilligersavond is op 27 maart 2024 om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur. 

Locatie:
Cafe-Zaal-Slijterij Zwaneveld
Oosteind 33
9331 AG Norg 


  JaNee, ik help alleen op 21 april 2024


  Ik kom naar de vrijwilligersavond op 27 - 03 - 2024nee


  de hele dag helpen (8:30 tm 17:00)alleen in de ochtend helpen (8:30 tm 12:00)alleen in de middag helpen (12:00 tm 17:00)helpen tijdens het opruimen (16:00 tm 20:00)


  Ik vind alles leuk/maakt mij niet uitJureren bij een hindernis (buiten)Schoonmaken kleedkamers (16:00-18:00)


  JaNee


  * is verplicht