Kom bij het Survivalrun Norg vrijwilligers team

Als lid van dit gezellige team help je mee om het evenement op de dag zelf goed te laten verlopen. Helpen bij de survivalrun is leuk! JeĀ bezorgt de deelnemers een fantastische dag. Je ziet mensen grenzen verleggen, plezier hebben en samenwerken met maar een doel; de run volbrengen. Maar bovenal is het een supergezellige dag.

Elke vrijwilliger heeft zijn eigen taak: uitleg geven aan de deelnemers hoe ze de hindernissen moeten nemen, beoordelen of deelnemers de hindernissen correct gedaan hebben en net die ene aanmoediging geven zodat zij hun bandje kunnen behouden Daarnaast zijn er allerlei taken zoals de tasseninname, shirtuitgifte en andere nodige werkzaamheden.

Vooraf krijgt elke vrijwilliger uitleg over de taak die hij of zij op de dag van de run mag uitvoeren. Op 27 maart 2024 organiseren we een informatieavond voor vrijwilligers. Op deze avond krijg je alle informatie en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Tijdens de survivalrun zelf worden vrijwilligers uiteraard voorzien van eten en drinken.

Survivalrun Norg heeft geen winstoogmerk en daarom kan de Survival Run Norg alleen gehouden worden dankzij de inzet van vrijwilligers.

Dus wil je een top dag hebben en medeverantwoordelijk zijn voor de mooiste survivalrun van Drenthe? MELD JE DAN AAN!