Kan ik mee doen?

Iedereen vanaf 8 jaar die lichamelijk fit is, kan in principe meedoen aan de run. Wel is het raadzaam om getraind aan de start te verschijnen.

Welke kleding kan ik het beste aantrekken?

Tijdens de run klauter je over de hindernissen en schuif je langs touwen. Om schaafwonden te voorkomen, adviseren wij je om lange of half lange hardloopbroek(tight) te dragen. Er kan het beste op normale hardloopschoenen gelopen worden. Tevens raden we ook aan droge kleding mee te nemen voor na de wedstrijd.

Ontvang ik bij de inschrijving automatisch een Survivalrun Norg shirt?

Ja, je ontvangt op de dag van de run je eigen Survivalrun Norg shirt.

Is het verplicht het Survivalrun Norg shirt te dragen?

Ja, de kleur van de shirt bepaalt de te lopen afstand (5 of 8 km) en de leeftijdscategorie. Aan de hand van deze kleur wordt bepaalt welke hindernis genomen moet worden. Bijvoorbeeld bij de balkswingover gaan deelnemers onder de 15 jaar over een balk op 2,5 meter hoogte. Alle overige gaan over de hoge balk.

Waar kan ik mij omkleden?

De kleedruimten bevinden zich in de Brinkhof, Brink 1 te Norg. Hier is ook de garderobe en het inschrijfbureau.

Kan ik waardevolle spullen meenemen tijdens de run?

Neem tijdens de run geen waardevolle spullen (mobiele telefoon, portemonee e.d.) mee. Het parcours gaat door modder en water, bovendien beweeg je veel. Kans op beschadiging of verlies van deze spullen is dan ook aanwezig.

Waar kan ik mijn jas en tas laten?

In de Brinkhof is een garderobe (op eigen risico).

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Zorg dat je minimaal 45 min. voor je starttijd aanwezig bent en meld je met je startnummer bij de aanmeldingstafel van het startbureau. ALLEEN met je startnummer kunnen we je aanmelding verwerken. Zorg dat je deze bij je hebt!!!!
Er wordt omgeroepen wanneer de deelnemers met een bepaalde starttijd naar het startvak mogen. Je dient 10 minuten voor de start in het startvak aanwezig te zijn. Wees op tijd. Later of eerder starten is namelijk niet mogelijk.

Waar bevindt zich het startvak?

Het startvak is op de Brinkhofweide.

Zijn er opstoppingen op het parcours te verwachten?

We starten in kleine groepen en proberen door de volgorde in de hindernissen de deelnemers zoveel mogelijk over het parcours te verspreiden. Opstoppingen zijn echter niet volledig te voorkomen.

Ik wil/kan de run niet afmaken. Hoe stap ik uit?

Kies je ervoor om de run niet af te maken meld je dan bij de dichtstbijzijnde hindernis af met vermelding van je startnummer en lever je bandje bij de jury van de betreffende hindernis in.

Zijn er douches aanwezig?

In de Brinkhof zijn warme douches aanwezig. Laat de kleedruimte en douches netjes achter!

Ik ben tijdens de survivalrun iets verloren. Wat moet ik nu doen?

Ben je tijdens de Survivalrun iets verloren. Neem dan contact met ons op via :  info@survivalrunnorg.nl