Vrijwilligersavond 30 maart

Hallo allemaal,

Bij deze nodigen wij jullie uit voor de vrijwilligersavond op donderdag 30 maart aanstaande om 19.30uur in de zaal van Zwaneveld te Norg. Deze avond zullen wij jullie op de hoogte brengen van alle informatie rondom de survivalrun, de indeling en de verwachting.

Tijdens het vrijwilligersinschrijf-traject heb je doorgegeven of je wel of niet aanwezig bent op deze avond en ook voor de vrijwilligersrun.

Mocht je niet aanwezig zijn, alle informatie die de avond wordt gegeven, komt ook nog via de mail.

Lukt het alsnog niet om te komen, geef het dan wel even aan ons door, zodat we rekening kunnen houden met het aantal personen.

 

Wat nog wel even van belang is dat we graag willen weten of je aanwezig bent bij de BBQ. De BBQ wordt volledig door ons vergoed en is aansluitend aan de vrijwilligersrun op zaterdag 22 april. Exacte tijd geven we nog wel door, maar ga er van uit dat dit rond etenstijd is. Dus mocht je nou niet bij de vrijwilligersrun aanwezig willen zijn, maar wel bij de BBQ; geef het dan alsjeblieft ook nog even aan mij door. Dat kan door op dit bericht te reageren.

Zijn er verder nog dieetwensen of allergieën, dan horen we deze ook graag zo spoedig mogelijk.

 

In ieder geval, bij voorbaat al super bedankt voor je aanmelding om vrijwilliger te zijn bij onze run en dan zien we jullie snel!

Sportieve groet,

Eileen Strik

Namens Survivalrun Norg