Survivalrun Norg organiseert op 23 april 2023 de eerste survivalrun!

In 2021 zou het gebeuren, de eerst survivalrun in het sportdorp Norg. Enkele fanatieke leden van de Survivalvereniging Norg hadden het draaiboek al zover klaarliggen. Toen gooide Corona roet in het eten en kon de run tot hun grote teleurstelling niet doorgaan.

Afgelopen jaar is het bij een aantal leden weer gaan kriebelen en hebben ze samen de schouders eronder gezet wat resulteerde in een gloednieuw bestuur.

Met veel enthousiasme kondigen zij dan ook de datum aan van een nieuwe run; Op 23 april 2023 zal Norg hét decor zijn van een prachtig outdoor evenement.

Verschillende commissies zijn al druk met de voorbereidingen. Het bouwteam is druk bezig met de invulling van de hindernissen, het financiële team is druk op zoek naar sponsoren en het team van de vrijwilligers is druk op zoek naar collega’s.

De run is er voor drie categorieën deelnemers, namelijk voor de ouder-kind, jeugd en volwassen sporters. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Houd dan vooral onze Facebook en Instagram in de gaten. Hier zullen we o.a. de informatie over de inschrijfdatum gaan delen!

 

Wil je nou onderdeel zijn van dit leuke evenement? Meld je dan aan als sponsor of vrijwilliger door te mailen naar info@survivalrunnorg.nl en geniet samen met ons op 23 april 2023 van een dag vol spektakel!