Je bekijkt nu Leden Survivalvereniging Norg doen bierchallenge

Leden Survivalvereniging Norg doen bierchallenge

Twaalf biertjes, twaalf sportieve uitdagingen en dat vier weken lang. Leden van Stichting Survival Norg gaan de komende weken hun grenzen iets verleggen. Met de Roege Norger Beer Challenge steunt Survival Norg de lokale horeca.

“We hebben dit jaar geen survivalruns kunnen lopen en ook onze eigen Boerenbusinessclub Survivalrun Norg moesten we afgelasten vanwege het coronavirus”, leggen de leden uit. “Om toch een beetje een wedstrijdelement in het hoofd te krijgen is deze actie bedacht. Café Zwaneveld heeft de bierpakketten op creatieve wijze samengesteld.” Afgelopen woensdag kregen de deelnemers een uitleg over de bieren en welk bier voor welke gelegenheid geselecteerd is.

De hoofdregel regel om een biertje te mogen drinken? Elk biertje moet verdient worden een sportieve uitdaging te doen. “Een groot deel van de uitdagingen kunnen de leden in de thuis omgeving uitvoeren. Denk aan bijvoorbeeld een ronde hardlopen of push-ups tegen de muur.” De leden hebben voor elke drie uitdagingen een week om ze uit te voeren. “Zo voorkomen we dat iedereen tegelijkertijd de baan op moet voor bijvoorbeeld een ‘swing-over op klompen’ en kunnen we voldoende afstand tussen elkaar garanderen.”

Hoe het de leden afgaat met de uitdagingen is te volgen op de Facebookpagina van Survivalrun Norg.