Gaat de Boeren Businessclub Survivalrun Norg door?

Een vraag waar wij ons als organisatie van Boeren Businessclub Survivalrun Norg de afgelopen maanden mee bezighouden. Wij verwachten in januari de knoop door te hakken of we doorgaan met het organiseren van de eerste-tweede Survivalrun Norg.

De gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers staat voor ons voorop. Wij volgen daarom de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de Survivalrun Bond (SBN). Wij willen onze deelnemers en vrijwilligers een veilige run aanbieden. Dat willen we niet alleen op het niveau van veilige, uitdagende hindernissen, ook op het gebied van gezondheid.

In de komende maanden kan er nog veel gebeuren. Momenteel hebben we het eerder geplande parcours aangepast naar een route die door de bossen van Norg gaat. Dit betekent dat we in plaats van een run voor de supporters, sponsoren en bewoners van Norg en omgeving een run organiseren voor de survivalrunsport. Door de route door het bos te leiden verwachten we het aantal toeschouwers te beperken. Wij nemen als Boeren Businessclub Survivalrun Norg de verantwoordelijkheid om verspreiding van het coronavirus in te perken en te voorkomen. Andere maatregelen én of de run plaats kan vinden laten we in januari via onze kanalen weten.

Blijf gezond, blijf bewegen en hopelijk zien we jullie op 11 april 2021!