Je bekijkt nu Boerenbusinessclub Survivalrun Norg 2021 geannuleerd

Boerenbusinessclub Survivalrun Norg 2021 geannuleerd

De organisatie van de Boeren Businessclub Survivalrun Norg heeft besloten de run van 11 april 2021 te annuleren. Met de kennis van nu is het niet realistisch om een evenement te organiseren. “De gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers staat voorop”, aldus de organisatie.

“Het is ontzettend jammer dat onze eerste run voor de tweede keer moet worden uitgesteld. Het blijft een moeilijk besluit, maar wel een weloverwogen keuze. We zijn blij met de steun van onze sponsoren, eigen leden én enthousiaste survivalrunners. Wij willen onze deelnemers en vrijwilligers een veilige run aanbieden. Dat willen we niet alleen op het niveau van veilige, uitdagende hindernissen, ook op het gebied van gezondheid.”

Boeren Businessclub Survivalrun Norg hoopt in 2022 voor de derde keer te beginnen aan haar eerste survivalrun. “Dit doen we natuurlijk niet alleen. Samen mét onze sponsoren en vrijwilligers willen we in 2022 eindelijk onze gastvrijheid laten zien aan de survivallaars én de inwoners van Norg en omgeving. De survivalrun agenda 2022 wordt in maart bekendgemaakt door de Survivalbond.