COVID -19 (Coronavirus)

CANCELD
Onze allereerste run, alle positieve energie. Ook wij als organisatie zitten met onze handen in het haar, wie had dit kunnen bedenken.

NATUURLIJK. GEWOON.  ROEG. 
Voor de organisatie van Boerenbusinessclub Survivalrun Norg is gezondheid en met plezier bewegen erg belangrijk. De gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers staat voor ons voorop. Wij volgen daarom de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de Survivalrun Bond (SBN). Hierdoor is het voor ons niet langer mogelijk om de run op juiste wijze op te bouwen, vrijwilligers te werven en Norg om te toveren in het survivalparadijs dat we voor ogen hebben. Dit betekent dat wij de eerste editie van de survivalrun op 19 april 2020 moeten annuleren.

Wat betekent dit voor jou als deelnemer?
Wij hebben als organisatie ons best gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar ook een groot deel van het inschrijfgeld is al uitgegeven. Verspreid over de deelnemers kunnen we €6,30 retour betalen.
Daarnaast krijg je, indien je een dagverzekering moest afnemen (dit geldt niet SBN leden), de premie voor die verzekering retour.

Tot wanneer blijven de al gebouwde hindernissen staan?
Zoals je op diverse kanalen hebben kunnen zien is er in de afgelopen weken al flink aan het parcours gebouwd. De hindernissen die al staan worden zo snel als mogelijk afgebroken. We willen je daarom ook vragen het parcours niet te betreden. De route zoals wij hem hadden bedacht wordt daarom ook niet gedeeld op onze website, nieuwsbrief en sociale media. We begrijpen hierin je teleurstelling, maar ook hierin staat ieders gezondheid voorop.

11 april 2021
Natuurlijk blijven we positief en kijken we vooruit. Via deze weg willen we je enorm bedanken voor het vertrouwen in ons. Op 11 april 2021 staat alweer de eerste-tweede Survivalrun van Norg gepland. Je kunt je vanaf 1 december 2020 weer inschrijven via https://www.survivalrunnorg.nl en hopen dat je er weer bij bent.

Voor meer informatie zie: https://survivalrunbond.nl/coronavirus/

Zie ook de berichtgeving via RTV Drenthe